AREMA SUMA DOS IMPORTANTS PROJECTES A CATALUNYA RELATIUS A LA GESTIÓ DE L’AIGUA

AREMA SUMA DOS IMPORTANTS PROJECTES A CATALUNYA RELATIUS A LA GESTIÓ DE L’AIGUA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) continua confiant en AREMA per a l’execució d’importants projectes relatius a la gestió de l’aigua a Catalunya.

Una de les últimes adjudicacions ha estat l’obra d’emergència de reposició del col·lector de Torrent dels Llops. Aquest col·lector ha col·lapsat com a conseqüència de la construcció de les obres de l’AVE al seu pas per Martorell i la solució a implementar per part de la nostra filial consisteix en variar el traçat del col·lector portant-lo per un camí paral·lel al torrent. La longitud de la connexió és de 350 metres i el tub emprat és de PVC amb un diàmetre de 630 mm. Les obres ja s’han iniciat i s’estima que la reparació estarà finalitzada en un termini màxim de 5 mesos.

A més, AREMA ha iniciat les obres de reparació, adequació i posada en servei de la canonada de connexió de l’estació de bombeig de l’efluent de la depuradora de Tarragona fins a l’estació de bombeig de l’emissari de Vila-seca. Les obres tenen la finalitat d’evitar el vessament d’aigües residuals de Tarragona al riu Clar millorant l’estat ecològic de la zona, i permetran la reutilització d’una gran part de l’efluent al terciari de Vila-seca, incrementant el volum d’aigua regenerada per aquesta instal·lació.

Aquests nous contractes relatius a la gestió de l’aigua són un clar exemple de l’aposta del GRUP RUBAU per projectes que promouen l’economia circular des de la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental.