AREMA ENTRA PER LA PORTA GRAN AL MERCAT DE LA GESTIÓ DE RESIDUS ADJUDICANT-SE GIRONA I GRANOLLERS

AREMA ENTRA PER LA PORTA GRAN AL MERCAT DE LA GESTIÓ DE RESIDUS ADJUDICANT-SE GIRONA I GRANOLLERS

AREMA, en UTE amb FCC, ha entrat per la porta gran al mercat de la gestió de serveis urbans amb l’adjudicació de dos grans contractes pel servei de recollida de residus i neteja viària a les ciutats de Girona i Granollers a partir d’aquest mes de setembre. El contracte de Girona és de 168 milions d’euros amb una durada prevista de 8 anys, i el contracte de Granollers és de 51 milions d’euros amb una durada de 10 anys. La prestació d’aquests serveis suposa la subrogació de més de 270 professionals.

El servei, que es presta de manera integral, engloba la recollida, transport i tractament de tot tipus de residus urbans. La realització s’efectuarà aplicant els protocols més rigorosos de seguretat, qualitat i eficiència, i sempre a l’empara del compromís de GRUPO RUBAU amb la transició ecològica i el desenvolupament sostenible.

Tots dos contractes aposten per la innovació i, en aquest sentit, cal destacar la ciutat de Girona, on està prevista una posada en marxa al desembre de 2023 d’un sistema de recollida porta a porta als barris amb menys densitat de població i la instal·lació, al març de 2024, de contenidors intel·ligents a les zones més poblades de la ciutat. A més, s’habilitaràn nous punts nets mòbils i es posarà en funcionament un servei de recollida de residus voluminosos. Tot amb l’objectiu de millorar el benestar dels ciutadans fent les seves ciutats cada cop més sostenibles.

Amb aquests nous contractes, que donen continuïtat a l’estratègia de diversificació de les seves àrees de negoci, GRUPO RUBAU expressa, una vegada més, la seva aposta per l’economia circular i el ferm compromís amb l’Agenda 2030.