AREMA S’ADJUDICA EL SERVEI D’EXPLOTACIÓ, CONSERVACIÓ, MANTENIMENT I SUBMINISTRAMENT DEL SISTEMA DE SANEJAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET, EL MORELL I VILALLONGA DEL CAMP

AREMA S’ADJUDICA EL SERVEI D’EXPLOTACIÓ, CONSERVACIÓ, MANTENIMENT I SUBMINISTRAMENT DEL SISTEMA DE SANEJAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET, EL MORELL I VILALLONGA DEL CAMP

L’Agència Catalana de l’Aigua va adjudicar el passat 21 d’octubre de 2021, a la UTE formada per les empreses AREMA, i CICLAGUA el contracte d’explotació, conservació i manteniment del sistema de Sanejament de La Pobla de Mafumet, El Morell i Vilallonga del Camp (Tarragona) per un import de 906.001,72 euros, més IVA.

La finalitat del contracte és l’operació de les 3 plantes depuradores que sumen un cabal diari de 1.500 m3 i atén a una població de 11.700 habitants equivalents. La durada del contracte és de 4 anys, prorrogables a 1 any més.

Les estacions depuradores de La Pobla de Mafumet, El Morell i Villlonga del Camp disposen de pretractament, fangs actius, eliminació de nitrògen i deshidratació de fangs.