AREMA, EMPRESA SENSE FRONTERES

Arema, societat sense fronteres

AREMA, EMPRESA SENSE FRONTERES

L’Empresa Agua, Residuos y Medio Ambiente esdevé “Empresa Sense Fronteres” en col·laborar econòmicament amb Metges Sense Fronteres.

Metges Sense Fronteres és una organització medico -humanitària internacional que assisteix a poblacions en situacions precàries, i a víctimes de catàstrofes i conflictes armats, sense discriminació per raça, religió o ideologia política.

Algunes de les activitats mèdiques que duu a terme l’organització són: intervencions quirúrgiques, o proporcionar tractament contra malalties com el còlera, la desnutrició, l’ebola, la meningitis, la malària, la tuberculosi o la sida, entre moltes d’altres.

L’organització té projectes arreu del món. Alguns exemples dels països on MSF desenvolupa projectes són: Sudan del Sud, República Democràtica del Congo, República Centroafricana (RCA), Haití, Sierra Leone, Afganistan, Níger, Libèria, Etiòpia o Irak.

www.msf.es