AREMA I RUBAU S’ADJUDIQUEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DEL DIPÒSIT DE CORBERA

Depósito Corbera. UTE AREMA RUBAU

AREMA I RUBAU S’ADJUDIQUEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DEL DIPÒSIT DE CORBERA

El passat mes de juny, l’Ens d’Abastament d’Aigües Ter-Llobregat (ATL) va adjudicar a la UTE AREMA – RUBAU el contracte d’execució de les obres de renovació del dipòsit de Corbera PC 15.7.

La finalitat del contracte és la construcció d’un nou dipòsit de regulació de 4.000 m3, situat en una parcel·la situada al costat del dipòsit existente en el camí que discorre pel Bosc de Malhivern, entre l’Urbanització de Mas d’en Puis i el cim Puig de l’Àliga, al municipi de Corbera de Llobregat.

Actualment Corbera de Llobregat s’abasteix a partir d’un dipòsit de 1000m3 ubicat en una cota de 193,0 m que s’alimenta de la planta potabilitzadora del Llobregat. El creixement demogràfic del municipi durant els últims anys, ha obligat a la millora del sistema de proveïment, ja que la capacitat insuficiente del dipòsit actual no garanteix, en cas d’avaria o manteniment, el proveïment de 24 hores al total de la població. Per donar resposta a aquesta necessitat i augmentar la capacitat de regulació actual s’ha projectat el nou dipòsit.

Es tracta de la tercera adjudicació a AREMA des que Grup Rubau adquirís l’empresa a l’octubre de l’any passat. Cal destacar que el passat mes de febrer l’ACA va adjudicar a la UTE AREMA – CICLAGUA el servei d’explotació, conservació i manteniment de la planta de compostatge de Vila-Seca / Salou. Aquesta planta té una capacitat de tractament de 23.000 tones / any i rep els fangs deshidratats de, entre altres, les instal·lacions de Vila-Seca i Salou, Cubelles-Cunit, Tortosa, Calafell, Altafulla, Valls, la Pobla de Mafumet i Deltebre. Pel que estem en condicions d’assegurar que, en menys de 6 mesos, AREMA s’ha convertit en una de les empreses claus de GRUP RUBAU.